Schedule

Home / Schedule

Saturday, July 31st Stage 1 (Championship Crit for Alabama racers)

8:00 am Juniors 15-18 40 minutes
8:00 am Men Cat 4/5 (Championship for cat 5 only) 40 minutes
8:50 am Masters 40+ 50+ & 60+ Scored separately 50 minutes
9:50 am Men 3/4 (Championship event for both categories) 50 minutes
10:50 am Women 4/5 50 minutes
10:50 am Pro women 1/2/3 50 minutes
11:50 pm Pro men 1/2/3 60 minutes

Saturday, July 31st Stage 2

 4:00 pm Juniors 15-18 40 minutes
 4:00 pm Men Cat 4/5 40 minutes
4:50 pm Masters 40+ 50+ & 60+ Scored separately 50 minutes
5:50 pm Men 3/4 50 minutes
6:50 pm Women 4/5 50 minutes
6:50 pm Pro women 1/2/3 50 minutes
7:50 pm Pro men 1/2/3 60 minutes

Sunday, August 1st Circuit race

9:00 am Juniors 15-18 40 minutes
9:00 am Men Cat 4/5 40 minutes
9:50 am Masters 40+ 50+ & 60+ Scored separately 50 minutes
10:50 am Men 3/4 50 minutes
11:50 pm Women 4/5 50 minutes
11:50 pm Women Cat 1/2/3 50 minutes
12:50 pm Pro men 1/2/3 60 minutes